manntje logo  
 

Oude kaasplanken

Reeds jaar en dag handelt Van der Leeden in "Oude kaasplanken". Deze unieke planken kenmerken zich door de bijzondere uitstraling: Het jarenlange gebruik in de kaaspakhuizen hebben geresulteerd dat de planken bijzonder fraai verkleurd en verouderd zijn. Deze planken lenen zich uitermate goed om te worden verwerkt in meubels, vloeren etc.

Vrijwel altijd hebben wij een grote voorraad in zowel onbewerkte als bewerkte planken. Afmetingen en dikte is natuurlijk per partij verschillend. Kijk bij "aanbiedingen" voor de beschikbare voorraad en de afmetingen.

Tevens hebben wij vrijwel altijd voorradig vloerdelen die wij hebben laten maken van deze oude kaasplanken. Deze planken hebben wij laten schaven en schuren. Daarna zijn de planken voorzien van mes en groef. De mes en groef zit ook aan de koppen van de planken zodat u de planken gemakkelijk kan laten aansluiten zonder dat de planken onderling gaan wijken. Echt een bijzonder fraai en uniek product!! Voor prijzen en afmetingen verwijzen wij u door naar "aanbiedingen".


1 2